Manisaspor'da 3 Oyuncuyla Sözleşme İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Manisaspor'da 3 Oyuncuyla Sözleşme İmzalandı

Manisaspor\'da 3 Oyuncuyla Sözleşme İmzalandı

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, yeni sezon öncesinde anlaşma sağladığı 3 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

09.08.2014 16:38  Güncelleme: 16:42

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, yeni sezon öncesinde anlaşma sağladığı 3 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde; Manisaspor Futbol Şube Sorumluları Turgay Gümüşdere, Engin Kapucu ve Sportif Direktörü Erman Güracar'ın katılımıyla gerçekleşen törende Karşıyaka'dan defans oyuncusu Tayfun Cora 2, Oberhausen'den sol kanat Kudret Kanoğlu 2, Dardanelspor'dan ön libero Hakan Barış 3 yıllık sözleşme imzaladı. Futbol Şube Sorumlusu, Turgay Gümüşdere, törende yaptığı konuşmada Manisaspor'un dokusuna uygun futbolcuları transfer etmeye devam ettiklerini belirterek, "Üç transferimizin de Manisaspor'da başarılı olarak, Manisaspor'a katkı sağlayacaklarına inanıyorum." dedi.

"SANE TRANSFERİNİ ŞU AN İÇİN KAPATTIK"

Sportif Direktörü Erman Güracar ise Manisaspor'un geleceğine ve ekonomik yapısına göre transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Transferlerimize planladığımız şekilde devam ediyoruz. Tayfun tecrübesini, deneyimini herkesin bildiği bir arkadaşımız. Kendisiyle kulübümüze ciddi bir maliyeti olmayan maç başına anlaşma yaptık. Kudret ve Hakan ise kulübümüzün geleceğine dönük transferlerimizden. Kudret ilk etap kampından bu yana bizimleydi. Hakan Barış ise süper ligin kapısından dönen bir arkadaşımız." dedi.

Sözlerinin devamında Senegalli orta saha oyuncusu Tidiane Sane ile ilgili açıklamalarda bulunan Güracar, "Sane ile her görüşmemizde daha farklı istekleri ortaya çıkıyor. Bir haftadan bu yana yaptığımız görüşmeler hep muallakta kaldı. Bizim ona önerdiğimiz şartlara uyarsa kendisiyle tekrar ilgilenebiliriz ama Sane transferini şu an için kapattık." diye konuştu.

"SAHADA GÖSTERECEĞİM PERFORMANSLA ÖZÜR DİLEYECEĞİM"

Törende konuşan Tayfun Cora ise Manisaspor camiasının bir ferdi olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Gelmeden önce geçen seneden dolayı bana karşı bir takım tepkiler vardı. Bütün camiamızdan ve taraftarımızdan özür diliyorum. Onlara karşı asıl özrüm, bu sezon sahada göstereceğim performans olacaktır." dedi.

Kudret Kanoğlu'da Manisaspor'da forma giymenin hayali olduğunu ve Manisaspor'un başarısı için elimden geleni yapacağını söylerken, Hakan Barış ise büyük bir camiaya geldiğini ve iyi bir sezon geçireceklerine inandığı ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisaspor'da 3 Oyuncuyla Sözleşme İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement