Medıcana'dan Tıp Bayramı Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Medıcana'dan Tıp Bayramı Kutlaması

Medıcana\'dan Tıp Bayramı Kutlaması

Medicana Hastanesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hastanede görev yapan hekimleri için bir kutlama düzenlendi.

14.03.2013 18:52

Medicana Hastanesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hastanede görev yapan hekimleri için bir kutlama düzenlendi.

Medicana Hastanesi Akademik ve Etik Kurul ve Başhekimlik tarafından organize edilen 14 Mart Tıp Bayramı kutlamasına Akademik ve Etik Kurul Başkanı Prof. Dr. Teoman Şeşen, Hastane Başhekimi Opr. Dr. Ferhat Günaydın, Genel Müdür Vahap Doğan, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Remzi Karşı, Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. C. Deniz Yorgancılar ve hastanede görev yapan hekimler katıldı.

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen programda İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Yüksel Kaş tarafından hazırlanan, hekimlik mesleğinin tarihçesinin anlatıldığı bir slayt sunumu yapıldı. Ardından Prof. Dr. Teoman Şeşen tarafından hekimliğin dünü, bu günü ve mesleğin kutsallığı konulu bir konuşma yapıldı.

Konuşmaların ardından tüm doktorlar tarafından 14 Mart Tıp Bayramı pastası kesildi. Sonrasında düzenlenen kokteyle geçildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medıcana'dan Tıp Bayramı Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement