Milas Zeytin Hasat Şenliği'nin İlk Gününde Zeynep Casalini Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

Milas Zeytin Hasat Şenliği'nin İlk Gününde Zeynep Casalini Rüzgarı Esti

Milas Zeytin Hasat Şenliği\'nin İlk Gününde Zeynep Casalini Rüzgarı Esti

Bu yıl 8’inci kez düzenlenen Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin birinci gün etkinlikleri, dün akşam saatlerinde Zeynep Casalini konseri ile sona erdi.

13.11.2022 10:36  Güncelleme: 10:39

Bu yıl 8'inci kez düzenlenen Milas Zeytin Hasat Şenliği'nin birinci gün etkinlikleri, dün akşam saatlerinde Zeynep Casalini konseri ile sona erdi.

Milas Belediyesi ile çeşitli oda ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) iş birliğiyle düzenlenen 8. Milas Zeytin Hasat Şenliği kapsamında Milas, sabah saatlerinden itibaren çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Dün saat 10.00'da düzenlenen Kortej Yürüyüşü ile başlayan şenliğin ilk gün etkinlikleri, Zeynep Casalini konseri ile sona erdi. Birinci gün etkinliklerinin ardından saat 20.00'de sahneye çıkan Zeynep Casalini, Milaslılardan beğeni topladı.

Konsere; Milas Kaymakamı M. Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Kamil Gül'ün yanı sıra çok sayıda yurttaş katıldı.

Milas 8. Zeytin Hasat Şenliği programı kapsamında, bugün gün boyu düzenlenecek etkinliklerin ardından Ferhat Göçer sahnede olacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Milas Zeytin Hasat Şenliği'nin İlk Gününde Zeynep Casalini Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement