Muhtarlar'dan Aldırmaz'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar'dan Aldırmaz'a Teşekkür Ziyareti

Muhtarlar\'dan Aldırmaz\'a Teşekkür Ziyareti

Muhtarlar Birliği Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Yıleri ve yönetim kurulu üyeleri ile derneğe üye mahalle muhtarları Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

22.04.2012 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhtarlar Birliği Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Yıleri ve yönetim kurulu üyeleri ile derneğe üye mahalle muhtarları Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın göreve gelmesinden sonra Adana'da gözle görülür değişim yaşandığına dikkat çeken Mahfesığmaz Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Birliği Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Yıleri, özellikle "Akıllı Dokunuş Projesi" kapsamındaki çalışmalarla kent içi trafiğinin çok rahatladığını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi'nin, mahalle muhtarlarının sorunlarına anında çözüm getirdiğini kaydeden Yıleri, "Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz'a sıkıntılarımızı iletiyor, çözüm talebinde bulunuyoruz. Kendisi de, ilgili daire başkanlarına talimat vererek, sorunumuzu çözüyor. Bu nedenle Sayın Başkanımıza vatandaşlarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyarete gelen mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen ve Mehmet Yıleri'ye konuşması nedeniyle teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, belediyenin imkanları ölçüsünde sorunları çözmek için gayret sarf ettiklerini vurguladı.

"Muhtarlar bizim yol arkadaşlarımızdır" diyen Başkan Vekili Aldırmaz, "Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın hizmet talebinde bulunduğu ilk merciidir. 24 saat vatandaşların sorunlarıyla ilgilenmek zorundalar. Muhtarlarımızın taleplerini yerine getirmek, sorunlarını çözmek de bizim görevimizdir. Belediyemizin imkanları ölçüsünde, her muhtarın sıkıntısını çözmeye uğraş veriyoruz. Ayrıca, ziyaretiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Muhtarlar Birliği Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Yıleri ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi'yi de ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlar'dan Aldırmaz'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement