Müsiad Ailesi İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Müsiad Ailesi İftarda Buluştu

Müsiad Ailesi İftarda Buluştu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Düzce Şubesi tarafından her yıl geleneksel hale getirdiği üyelerine ve ailelerine yönelik iftar programını geniş katılımla gerçekleşti.

18.06.2016 10:11

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) Düzce Şubesi tarafından her yıl geleneksel hale getirdiği üyelerine ve ailelerine yönelik iftar programını geniş katılımla gerçekleşti.

Korupark tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine protokol üyeleri MÜSİAD üyeleri ve eşleri katıldı. Okunan ezan ile açılan oruçlar Müftü Selami Emen'in duası ile son buldu.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, "MÜSİAD'ın geleneksel 6. iftarını yaptık. Rahmet ve Bereket ayı Ramazanda, yapmış ve yapacak olduğumuz tüm ibadetlerin, hayır ve hasenatımızın Cenab-ı Hak tarafından kabul olmasını niyaz ediyorum.?Bu mübarek Ramazan ayında, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz, bu güzel iftar sofrasında bizleri buluşturan Cenab-ı Hakk'a şükrediyorum. İş dünyası olarak temennimiz, ülkemizin terörden bir an önce temizlenmesi ve ülkemizde toplumsal refah ve huzurun hakim kılınmasıdır. MÜSİAD ailesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da terörle mücadeleye destek vermeye devam edeceğiz. Biz artık bu ülkede terörü değil, büyümeyi konuşmak istiyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de Türk milletinin, her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek terör odaklarına en güzel cevabı vereceğine inanıyoruz. MÜSİAD olarak, hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dileriz. Dünya gündemini değerlendirirken, modern, fakat acımasız dünyanın dar kalıplarıyla hareket etmeyen, sadece rekabet ederek değil, paylaşarak büyümeyi, sürtüşerek değil, anlaşarak hareket etmeyi, kendisine bir hayat tarzı olarak benimsemiş işadamlarıyız. Sadece benim olmalı, ya da, ben varsam, başkasına hayat hakkı tanımam demeyip, buyur gel, hepimize yer var, birlikten güç doğar demeyi, ilke edinmiş, gönül dostlarıyız. Çünkü bereket ortağı çoğaldıkça artar. İbadetlerinizin kabul olması dileğiyle Ramazan Ayının ülkemize, milletimize ve İslam alemine huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyor" dedi.

MÜSİAD Genel merkez yönetim Kurulu üyesi Hakan Altınay ise MÜSİAD'ın her geçen gün büyüyen bir aile olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından iftar programı son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Ailesi İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement