Nazilli Belediyespor Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Bayramlaştı

Nazilli Belediyespor Bayramlaştı

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Kurban Bayramı'nın üçüncü günü tesislerinde bayramlaştı.

18.10.2013 18:11

Spor Toto 2. lig kırmızı grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Kurban Bayramı'nın üçüncü günü tesislerinde bayramlaştı.

Esat Ergüler Sosyal Tesislerinde düzenlenen bayramlaşma törenine Taşkın Güngör yönetimindeki Nazilli Belediyespor kafilesi tam kadro katılırken, Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere Kulüp Başkanı Hilmi Volaka ve çok sayıda yönetici katıldı.

Sosyal tesislerde görevli personeller çikolata ve tatlı ikramında bulunurken, futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından konuşan Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, bayramların birlik ve beraberliğin en üst düzeye çıktığı günler olduğunu söyledi. Takıma zor günlerinde yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Alıcık, kendilerine güvendiklerini belirterek; "Sezona kötü başlayan takımımızın bu bayram vesilesiyle bizlerin de birlikteliğini en iyi şekilde artıracağına inanıyorum. Öncelikle sizlerin ve ailelerinizin bayramını kutluyorum. Yönetici arkadaşlarımızla beraber sizlerle bu bayram gününde birlikte olmaktan dolayı mutluyuz. Her ne kadar ligde hak ettiğimiz yerde olmasak da hepinize güveniyoruz. Bunu başaracak kalite ve yetenekte futbolculardasınız. Hocamızın da katkılarıyla bu hafta itibariyle çıkışa geçeceğinizden eminiz. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Kaptan Hüseyin Akoğlu'da birlikteliğin kendilerine güç verdiğini ifade ederek; "Bayram dolayısıyla bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Bu birliktelik ortamı bizlere güç veriyor. Şuan hak etmediğimiz bir yerde olduğumuzu biliyoruz ve inşallah hafta sonu oynayacağımız maç ile birlikte yükselişe geçeğiz. Bizlere güvendiğiniz için teşekkür ediyoruz, bizlerde güvenlerinizi boşa çıkarmayarak elimizden geleni sahada yapacağız" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement