Obb Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Obb Koordinasyon Toplantısı

Obb Koordinasyon Toplantısı

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal yapılaşmasının ve hizmetlerinin değerlendirildiği Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

16.05.2014 19:34

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin kurumsal yapılaşmasının ve hizmetlerinin değerlendirildiği Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Başkan Vekili Süleyman Tomakin, Genel Sekreter Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım, Bülent Civelek, daire başkanları ve şube müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen Koordinasyon Toplantısı'nda, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde bugüne kadar yapılan kurumsal yapılanma, gerçekleştirilen hizmetler ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.

Koordinasyon Toplantısı'nda bir sunum yapan Genel Sekreter Mustafa Çöpoğlu, bugüne kadarki süreçte çok önemli işler yapıldığını ifade ederek, "Mutfakta çok önemli işler yaptık. Öncelikle kurumsal yapılanmayı tamamladık. Kurum mevzuatına ilişkin çalışmaların önemli bir kısmını bitirdik. Öz kaynaklarımızı artırmaya yönelik çalışmalarda bulunduk. Kurumsal iletişim konusunda önemli mesafeler aldık" dedi.

Her alanda farklı hizmet anlayışında olduklarını belirten Çöpoğlu, "Zamandan kazanmak amacıyla birimlerimizin işlerini daha süratli ve verimli yapabilmeleri için belediyeler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımı çalışmalarında bulunduk. Bu amaçla bazı birimlerimizde görev yapan personellerimizi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde incelemek ve bilgi sahibi olmak için görevlendirdik. Bu uygulamamız bize birçok konuda kolaylık sağladı ve zaman kazandırdı. Bu uygulamamızı ihtiyaç duyduğumuz birimlerde devam ettireceğiz" diye konuştu.

Daha sonra Genel Sekreter Mustafa Çöpoğlu, ihale mevzuatının uygulanmasıyla ilgili prensipler hakkında daire başkanlarına ve şube müdürlerine bilgi verdi.

Koordinasyon Toplantısına katılan Başkan Vekili Süleyman Tomakin de kurum yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmada, özel sektör mantığı içinde hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Özveri ve fedakarlık olmadan hizmet üretemeyiz. Onun için Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından özveri ve fedakarlık bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bir şehir için en önemli imajın çevre ve temizlik olduğuna dikkat çeken Tomakin, "Ordu'nun daha modern ve çağdaş bir kent olabilmesi için toplumda özellikle çevre bilinci ve duyarlılığı oluşturulabilmesi için Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize görev düşüyor. Bu görevimizi çeşitli kurumlarla işbirliği yaparak yerine getirmeliyiz. Okullarda okuyan çocuklarımıza, gençlerimize çevreyi kirletmeme konusunda eğitimler verilmeli. Bunu da diğer kurumlarımızla işbirliği içinde yapmalıyız" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Obb Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement