Öğrencilere Motivasyon Semineri - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Motivasyon Semineri

Öğrencilere Motivasyon Semineri

Üniversiteye hazırlık yapan öğrencilere yönelik Milli eğitim Müdürlüğü tarafından başarıya odaklanma ve motivasyon semineri düzenlendi.

15.11.2013 11:50

Üniversiteye hazırlık yapan öğrencilere yönelik Milli eğitim Müdürlüğü tarafından başarıya odaklanma ve motivasyon semineri düzenlendi. Seminere Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak, Turgut Reis Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Bacak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Muğla Üniversitesi Eğitim Fakültesi'den Yard. Doç. Dr. Sedat İnce tarafından verilen seminer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yrd. Doç. Dr. İnce, başarının herkes için farklı bir kavramı ifade ettiğini belirterek; "Başarı, bir amaca yönelik alınan kararların sonucunda oluşan durumun nasıl değerlendirildiğidir. Başarılı olmanın tek ve mutlak ölçüsü iyi bir üniversiteye gitmek, herkesin gıpta ettiği bir mesleğe sahip olmak değildir. İnsanın yetenekli olduğu alanlarda severek yaptığı işlerde, kendini ortaya koyup yaşamdan zevk alıyorsa başarılı olmuş demektir" dedi.

Semineri dinleyen öğrencilere başarıya ulaşmaları için, bir hedeflerinin olması ve hedeflerine ulaşmak için sahip oldukları tüm yetenekleri kullanmaları gerektiğini ifade etti. Ayrıca başarılı olmak için en ideal şartlara sahip olmanın gerekmediğini vurguladı.

Muğla Turgut Reis Anadolu Lisesi 11 ve 12.sınıfa giden öğrencilerin katıldığı program büyük beğeni topladı. Sunum sonunda Turgut Reis Anadolu Lisesi'nde okuyan ünlü kişiler hakkında bilgi verilerek, öğrencilerin büyük hedeflere ulaşabilmeleri için motivasyonları sağlandı. Bu ünlülerden bazılarının 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, sanatçı Funda Arar ve Kerem Cem, sporcu Rıdvan Dilmen olduğu belirtildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Motivasyon Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement