Okay Tiryakioğlu Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Okay Tiryakioğlu Öğrencilerle Buluştu

Okay Tiryakioğlu Öğrencilerle Buluştu

Yazar Okay Tiryakioğlu Kahta Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından düzenlenen programa katıldı.

11.05.2014 13:23

Yazar Okay Tiryakioğlu Kahta Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından düzenlenen programa katıldı.

Okulun Edebiyat Öğretmeni İsmet Yılmaz tarafından organize edilen 'Kitabımı Okuyorum Yazarıyla Buluşuyorum' etkinlikleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenilen söyleşi ve imza günlerinde öğrenciler Yazar Ahmet Günbay Yıldız'dan sonra Yazar Okay Tiryakioğlu ile bir araya geldi. Kahta Kültür Merkezindeki programa öğrencilerle birlikte eğitimciler de yoğun ilgi gösterdi. Yazarın biyografisinin okunmasında sonra mikrofonu alan iki öğrenci yazarın kitaplarıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Öğrenciler yazara yazarlık deneyimi ve yazarın kitaplarıyla ilgili sorularını yöneltti.

Çocukluğundan itibaren yazmaya başladığını ifade eden Yazar Okay Tiryakioğlu, öğrencilere iyi bir yazar olmak için kitap okumanın şart olduğunu ve alay edilse bile yazmayı bırakmamaları gerektiğini ifade etti.

Okul Müdürü Ali Olt ise konuşmasında, geçen yıl ilkini Yazar Cem Gübent ile gerçekleştirdikleri söyleşi ve imza günlerini geleneksel hale getirdiklerini ve önümüzdeki yıllarda yine böylesine güçlü yazarlarla öğrencilerini buluşturacaklarını belirtti.

Programın sonunda Yazar Okay Tiryakioğlu kitaplarını imzaladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okay Tiryakioğlu Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement