Okul Müdürlerine "Yöneticilik ve Eğitim Liderliği" Konferansı Verildi - Son Dakika
Yerel

Okul Müdürlerine "Yöneticilik ve Eğitim Liderliği" Konferansı Verildi

Okul Müdürlerine "Yöneticilik ve Eğitim Liderliği" Konferansı Verildi

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, okul müdürlerine yönelik “Yöneticilik ve Eğitim Liderliği” konferansı düzenlendi.

19.01.2014 11:03

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, okul müdürlerine yönelik "Yöneticilik ve Eğitim Liderliği" konferansı düzenlendi.

Hafta sonunda Elmas Otel'de gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Milli Eğitim Bakanlığı Eski Müsteşarı Prof. Dr. Necat Birinci, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve müdür yardımcıları katıldı.

2003-2007 yılları arasında MEB Müsteşarı olarak görev yapan Prof. Dr. Necat Birinci konferansında okul müdürlüğünün çok önemli olduğuna vurgu yaparak, yöneticilikte ekip ve takım çalışmasının eğitimdeki başarıda anahtar görevi gördüğünü söyledi. Prof. Dr. Necat Birinci, kurumunda lider konumda olan müdürlerin; öğretmenler, öğrenciler, veliler, personel ve çevreyle tam bir uyum içinde çalışması durumunda başarının yakalanacağını ifade etti.

SÖGEP Projesi kapsamında düzenlenen konferans sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, eğitime katkılarından dolayı MEB Eski Müsteşarı Prof. Dr. Necat Birinci'ye plaket takdim ederken, okul yöneticilerine ve öğretmenlere yönelik planlanan seminer, konferans ve benzeri etkinliklerin eğitim öğretim yılı boyunca devam edeceğini belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okul Müdürlerine 'Yöneticilik ve Eğitim Liderliği' Konferansı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement