Omü'de Yahya Kara Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Omü'de Yahya Kara Turnuvası Başladı

Omü\'de Yahya Kara Turnuvası Başladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen geleneksel "Yahya Kara Halı Saha Futbol Turnuvası" Omtel Halı Sahası'nda yapılan kura çekimiyle başladı.

25.04.2013 11:15

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen geleneksel "Yahya Kara Halı Saha Futbol Turnuvası" Omtel Halı Sahası'nda yapılan kura çekimiyle başladı.

OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Bağırıcı, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. H. Ömer Tontuş, OMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk ve OMU-BAK Danışmanı ve Mikro Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Günaydın'ın çektiği kuralar sonucunda 5 grupta 18 takımın eşleşmeleri yapıldı.

Son derece renkli ve sıcak bir atmosferde geçen kura çekiminde OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, tüm katılımcılara başarılar diledi. Kura çekiminin ardından öğrenci ve öğretmenlerin gösteri maçına geçildi. Karşılaşmanın başlama vuruşunu OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu yaptı.

Baştan sona büyük heyecana ve çekişmeye sahne olan gösteri maçında takımların sergiledikleri yüksek performans izleyenleri adeta büyüledi. Karşılaşmanın sonlarına doğru maçı izleyen öğrencilerin "Hocalarımız bizi sınıfta biz hocalarımızı sahada yeneriz" tezahüratları gülüşmelere neden olurken karşılaşma 5-5 sonuçlandı.

OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Şahinoğlu, "Haziran ayına kadar devam edecek turnuvada oynanacak karşılaşmaların dostluk havasında geçmesini arzu ediyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese buradan bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Omü'de Yahya Kara Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement