Özel Sporculardan İl Müdürü Bağcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Özel Sporculardan İl Müdürü Bağcı'ya Ziyaret

Özel Sporculardan İl Müdürü Bağcı\'ya Ziyaret

Adıyaman Down Sendromlular Derneği Başkanı Zeynal Abidin Şenlik, Down Sendromlu Sporcular ve aileleri ile birlikte Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı makamında ziyaret etti.

14.07.2016 12:40

Adıyaman Down Sendromlular Derneği Başkanı Zeynal Abidin Şenlik, Down Sendromlu Sporcular ve aileleri ile birlikte Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı'yı makamında ziyaret etti.

Engelli Sporculara Adıyaman'da spor yapabilmeleri için bütün imkanlarını seferber ettiklerini belirten İl Müdürü Bağcı, özel çocuklara yönelik yüzme kursu için çocuklardan ve ailelerinden gelen talep kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Down Sendromlu özel sporcuların, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait engelli aracı ile belli bir güzergahtan alınarak 100. Yıl Kapalı Yüzme Havuzuna getirileceğine söyleyen Müdür Bağcı, "İl Müdürlüğü olarak özel çocuklar olarak tabir ettiğimiz zihinsel, bedensel ve işitme engelli çocuklarımıza yönelik spor aktivitelerimiz devam etmektedir. Bizim için özel çocuklar olan down sendromlu çocuklarımızın istekleri doğrultusunda yüzme kursu başlatacağız. Özel bir eğitim ve ilgi gerektiğinden dolayı antrenörlerimiz nezaretinde onları usta birer yüzücü olarak yetiştirmeye gayret edeceğiz. Ben aileleri ile birlikte gelen makam koltuğuma oturmak isteyen bu özel çocuklarımızın sıcaklığını ve samimiyetini sevgi ile nasıl ifade ettiklerine her an şahit oluyorum. Bu da beni inanılmaz mutlu ediyor. Siz ne kadar sevgi ile yaklaşır ve onlara dokunursanız onlarda o kadar cana yakın, sakin ve başarılı oluyorlar. Ben şimdiden Adıyaman Down Sendromlular Derneği Başkanı Zeynal Abidin Şenlik ve özel sporcularımızı spora teşvik eden ailelerine teşekkür ediyorum. Onların isteklerini yerine getirerek en kısa zamanda yüzme kurslarımızı başlatacağız. İlk etapta 4'ü kız -11'i erkek toplam 15 down sendromlu sporcu yüzme branşında faaliyetlerden yararlanacaktır" dedi.

Yüzmeye istekli down sendromlu çocukların aileleriyle birlikte ziyaret ettiği İl Müdürü Bağcı'ya sevgi gösterileri dikkatleri çekerken, yüzme taleplerine olumlu cevap alan bir özel sporcu makam koltuğuna oturarak kısa bir süre arkadaşlarıyla şakalaştı. Müjdeli habere sevinen özel sporcular daha sonra birbirlerine şeker, kolonya ikram ederek meyve sularını içip, hep beraber hatıra fotoğrafı çektirdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Sporculardan İl Müdürü Bağcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement