Özlem Koyun Mobbing Davasını Kazandı - Son Dakika
Yerel

Özlem Koyun Mobbing Davasını Kazandı

Özlem Koyun Mobbing Davasını Kazandı

Aydın Belediyesi’nde yaklaşık çeyrek asır Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan, dönemin belediye başkanları Hüseyin Aksu ve İlhami Ortekin dönemlerinde müdürlük yapan Özlem Koyun yaklaşık 2 yıldır devam eden mobbing davasını kazanarak hemcinsi Tülay Küçükerol’u mahkum ettirdi.

16.10.2015 08:58

Aydın Belediyesi'nde yaklaşık çeyrek asır Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan, dönemin belediye başkanları Hüseyin Aksu ve İlhami Ortekin dönemlerinde müdürlük yapan Özlem Koyun yaklaşık 2 yıldır devam eden mobbing davasını kazanarak hemcinsi Tülay Küçükerol'u mahkum ettirdi.

Yaklaşık 30 yıldır belediye hizmetlerinde görev yapan bayan mühendis Özlem Koyun, yaşadığı ve görev yaptığı şehri güzelleştirmek isterken görev yaptığı birimde maruz kaldığı mobbing nedeniyle kendi sağlığının bozulduğunu ileri sürerek Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Tülay Küçükerol'dan şikayetçi olmuştu.

"BAYAN MÜDÜR 5 AY HAPİS CEZASI ALDI"

Mühendis Özlem Koyun'un Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Tülay Küçükerol hakkında mobbing uyguladığı gerekçesi ile Aydın 5. Asliye Ceza Mahkemesi'ne açtığı dava sonuçlandı. Mahkeme iyi hali ve duruşmalardaki hal ve davranışlarından dolayı Tülay Küçükerol'un cezasını 6 aydan 5 aya indirirken, hapis cezası günlüğü 20 TL'den para cezasına çevrildi. Mahkeme Bayan Mühendis Özelm Koyun'un açtığı dava sonucu 3 bin TL para cezası ödemesine karar verdiği bayan Müdür Tülay Küçükerol'un bu parayı 8 taksitte ödeme imkanı da sundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özlem Koyun Mobbing Davasını Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement