Park Afyon Avm'de El Sanatları Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Park Afyon Avm'de El Sanatları Sergisi Açıldı

Park Afyon Avm\'de El Sanatları Sergisi Açıldı

Afyonkarahisar Çay Halk Eğitim Merkezi tarafından Park Afyon AVM’de açılan "Elin Anlattığı Hikayeler" adlı el sanatları sergisi yoğun ilgi görüyor.

04.05.2016 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Çay Halk Eğitim Merkezi tarafından Park Afyon AVM'de açılan "Elin Anlattığı Hikayeler" adlı el sanatları sergisi yoğun ilgi görüyor.

Sergi hakkında bilgi veren Çay Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Ekici, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında yaklaşık 150 civarında, hem mesleki eğitim kursları hem de genel kurslar olarak 150 civarında kurs açtıklarını anlattı. Ekici, "Bu kurslarda 4 bin kursiyere hizmet verdik. Bunlardan 2 bin 500 civarında öğrencimiz de sertifika almaya hak kazandı. Genelde bayanlara yönelik açılan kurslarda tasarım kursları, geleneksel Türk işlemeleri, iğne oyası gibi unutulmaya yüz tutmuş kurslarda açmaktayız. Bizler bu yıl Çay merkez de bu sergimizi düzenledik. Bu hafta da Park Afyon'da bayanlarımızın yaptığı eserleri görücüye çıkardık. Umarım Afyonlular da değişik bir etkinliği değişik eserleri görme fırsatı buldular" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Park Afyon Avm'de El Sanatları Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement