Paso Tiyatro "Dur Bi Dakka!" ile Mersin'de - Son Dakika
Yerel

Paso Tiyatro "Dur Bi Dakka!" ile Mersin'de

Paso Tiyatro "Dur Bi Dakka!" ile Mersin\'de

Paso Tiyatro oyuncuları, fantastik komedi "Dur Bi Dakka!" oyunu ile Mersinli tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.

02.04.2013 15:44

Paso Tiyatro oyuncuları, fantastik komedi "Dur Bi Dakka!" oyunu ile Mersinli tiyatroseverlerin karşısına çıkacak. Oyunun başrolünde, televizyon dizisi Yalan Dünya'daki Zerrin karakteriyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Derya Karadaş var.

Apo Kaya'nın yazıp yönettiği fantastik komedi "Dur Bi Dakka!", 4 Nisan 2013 Perşembe akşamı Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda izleyiciyle buluşacak. Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken oyunda, son dönemde oyunculuğu ile kısa sürede hayran kitlesi yaratan Derya Karadaş ile Bilgen Gökçen, Cengiz Okuyucu, Melina Özprodomos, Enis Aybar, Sibel Taka, Berker Kurcan, Murat Arda, Alican Yarka, Fırat Sobutay, Hüseyin Arıkboğa ve Orhan Kamalp rol alıyor. Mustafa Üstündağ, Orhan Eşkin ve Yasemin Yeşilgöz de konuk oyuncu olarak, barkovizyondan oyuna dahil oluyorlar.

Reji asistanlığını Burçin Kutlu'nun, müzik direktörlüğünü Seçil Akın'ın üstlendiği oyunda, dekor tasarımı da Sibel Taka ile Apo Kaya'ya ait. Oyunun koordinatörlüğünü ise Hülya Demirtaş üstleniyor. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Paso Tiyatro 'Dur Bi Dakka!' ile Mersin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement