Paü'de "Bilgi Teknolojileri Kampı" Başladı - Son Dakika
Yerel

Paü'de "Bilgi Teknolojileri Kampı" Başladı

Paü\'de "Bilgi Teknolojileri Kampı" Başladı

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ), ortaokul çağındaki öğrencilere yönelik düzenlenen "Bilgi Teknolojileri Kampı" 85 öğrencinin katılımıyla başladı.

25.08.2014 18:02

Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ), ortaokul çağındaki öğrencilere yönelik düzenlenen "Bilgi Teknolojileri Kampı" 85 öğrencinin katılımıyla başladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahittin Özçelik, Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı'ndaki açılışta yaptığı konuşmada, kampa katılan çocuklara teknolojiyi etkili ve doğru kullanma konusunda bilgiler verileceğini belirterek, "Akademisyenler tarafından bilimsel alanda teknolojinin önemi, nasıl faydalanıldığı anlatılacak ve uygulamalı olarak yapılacaktır. Bizim çocukluğumuzda hayal ettiklerimizi sizler gerçekleştiriyorsunuz" dedi.

PAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza Erdem de fakülte olarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, yararlı bir kamp dönemi geçmesini diledi.

Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Fatma Taşkın Ekici ise projeyle bilim ve teknolojiyle bütünleşen bir gelecek için yarının bireylerine teknoloji ile ilgili bir özgüven kazandırmayı, teknolojiyi bilimle bağdaştırarak, çocukların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayı amaçladıklarını söyledi.

Açılışta, Teknokul Robot ve Bilim Akademisi'nin sunduğu robot gösterisi, kampa katılan öğrencilerce ilgiyle izlendi.

PAÜ Eğitim Fakültesi'nin ev sahipliğinde 29 Ağustos'a kadar devam edecek kampta öğrenciler, "robotik atölye", "bilim uygulamaları", "resim ve sanat", "oyun tasarımı ve geliştirme" ile "bilgisayar programlama" etkinliklerine katılacak. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Paü'de 'Bilgi Teknolojileri Kampı' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement