Proje Yaşam Döngüsü Eğitimi Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Proje Yaşam Döngüsü Eğitimi Sertifikaları Verildi

Proje Yaşam Döngüsü Eğitimi Sertifikaları Verildi

Dicle Üniversitesinde teknik destek programı kapsamında düzenlenen Proje Yaşam Döngüsü (PCM) eğitimi alanlar için sertifika töreni düzenlendi.

15.03.2014 12:51

Dicle Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi Öğrenci Topluluğu ile Karacadağ Kalkınma Ajansı işbirliğiyle teknik destek programı kapsamında Proje Yaşam Döngüsü (PCM) sertifika töreni düzenlendi.

İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen törene İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Gökdemir, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Hayalioğlu, Karacadağ Kalkınma Ajansı Sekreteri İlhan Karakoyun, Proje koordinatörü Yrd. Doç. Mehmet Mete, KOSGEB temsilcisi Hasan Solmaz ve eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan öğrenciler katıldı. İki hafta boyunca yapılan eğitimlerde yaklaşık 60 katılımcıya proje yönetimi ile ilgili temel bilgiler, projelerin kurumlara olan faydaları, proje yazım teknikleri, mantıksal çerçeve ve proje bütçesi oluşturma gibi konularda bilgiler verildi.

Proje sertifika töreninde yapılan açılış konuşmalarının ardından İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi Öğrenci Topluluğu öğrencilerinin yapmış olduğu çalışmalar ve faaliyetleri içeren bir sinevizyon gösterimi sundu. Yaklaşık 60 öğrenciye aldıkları eğitim sonucunda sertifikaları verildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Proje Yaşam Döngüsü Eğitimi Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement