Rektör Yılmaz'da Lisans Yerleştirme Sınavına Gireceklere Başarı Diledi - Son Dakika
Yerel

Rektör Yılmaz'da Lisans Yerleştirme Sınavına Gireceklere Başarı Diledi

Rektör Yılmaz\'da Lisans Yerleştirme Sınavına Gireceklere Başarı Diledi

HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, üniversiteye giriş sınavının ikinci aşaması olan Lisans Yerleştirme Sınavı’na girecek (LYS) öğrencilere başarı diledi.

09.06.2017 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, üniversiteye giriş sınavının ikinci aşaması olan Lisans Yerleştirme Sınavı'na girecek (LYS) öğrencilere başarı diledi.

HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, "Sevgili üniversite adayları, üniversiteye girişin ikinci aşaması olan LYS'ye az bir zaman kaldı. On iki yıldır emek verdiğiniz eğitim-öğretim maratonunun ardından geleceğinizi belirleyecek olan sınava bu hafta sonu gireceksiniz. Bu süreçte ailelere de büyük görevler düşmektedir. Değerli gençlerimizin başarılı olmalarında ve stresten uzak bir şekilde motivasyonlarını yüksek tutmalarında en büyük destekçiler hiç şüphesiz ailelerimizdir. Başarılı nesiler yetişmesi ve gençlerimizin başarı merdivenlerini emin adımlarla tırmanmaları için kendilerine güvenmeleri de son derece önemlidir. Bu aşamada geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacaklarına olan inancım sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle;öğrencilerin hayatında çok önemli bir yere sahip olan LYS'ye girecek tüm üniversite adaylarına başarılar diler, öğrencilerin yetiştirilmesinde her türlü fedakarlığı göstermiş ve emek vermiş olan tüm öğretmenlere ve ailelere teşekkür ederim" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Yılmaz'da Lisans Yerleştirme Sınavına Gireceklere Başarı Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement