Şahinbey Belediye Futbol Takımının Hedefi 3 Puan - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Futbol Takımının Hedefi 3 Puan

Şahinbey Belediye Futbol Takımının Hedefi 3 Puan

Bölgesel Amatör Bal ligi 4.Gurupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Siverek Belediye Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

21.02.2013 10:10

Bölgesel Amatör Bal ligi 4. Gurupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Siverek Belediye Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Grupta iyi mücadele ederek üst sıralara oynadıklarını belirten Şahinbey Belediye Gençlik e Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, pazar günü kendi sahalarında karşılaşacakları Siverek Belediye Spor maçından 3 puanla ayrılacaklarını söyledi. Çalışmalarını Şahinbey Stadında sürdürdüklerini ve futbolcularına güvendiklerini anımsatan Demirbaş, "Sezon başında söylediğimiz gibi gurubu en iyi şekilde üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Bu hedefimize yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularımız olarak emin adımlarla ilerliyoruz. Ben hocalarımıza ve futbolcularımıza güveniyorum" dedi. Teknik Direktör Hasan Hüseyin Yapıcı ise, futbolcularının moralinin yerinde olduğunu ve herhangi bir sakat veya cezalı futbolcularının bulunmadığına dikkat çekerek, sahadan puan veya puanlarla ayrılacaklarını kaydetti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Futbol Takımının Hedefi 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement