Şanlıurfaspor Potada Lideri Devirdi - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor Potada Lideri Devirdi

Şanlıurfaspor Potada Lideri Devirdi

Şanlıurfaspor Basketbol Takımı, bu hafta konuk ettiği İstanbul FMV Işıksporu 82-63 mağlup ederek grubu ikinci sırada tamamladı.

07.04.2014 11:21  Güncelleme: 11:22

TB3L A Grubunda son maçında FMV Işıkspor'ı GAP Arena Şanlıurfa Spor Salonu'nda ağırlayan sarı yeşilliler, baştan sona üstün oynadığı maçı farklı kazanarak grupta ikinci sıraya yerleşti.

Karşılaşma sonrası maçı değerlendiren Şanlıurfaspor basketbol antrenörü Atilla Keskin, bir virajı daha kayıpsız atlattıklarını belirterek," A Grubundan ikinci olarak çıktık şimdi sıra diğer gruptan gelen rakiplerimiz, o engeli de aşarak Şanlıurfa'nın ismini basketbol'da da duyurmak istiyoruz" dedi.
Basketbol takımı menajeri İbrahim Aybar ise, grubu ikinci bitirmenin sevincini yaşadıklarının altını çizerek, "A Grubunu Işıkspor'un ardından ikinci bitirdik şimdi B grubunun üçüncüsü ile eşleşeceğiz karşılaşmalar 3 maç üzerinden oynanacak ikisini kendi sahamızda birini ise deplasmanda oynayacağız, iki maçı kazanan ekip ilk 12 takım arasına girecek" diye konuştu.

Aybar, Şanlıurfaspor'u bu sezon 2. Lige çıkarmanın planını yaptıklarını belirtirken, "Çok kaliteli ve oynadığımız ligin üstünde bir kadromuz var, BAL Liginden 3. Lige çıktık inşallah önümüzdeki elemeli maçlarımızıda kazanarak Şanlıurfalılara 2. Lig sevincini yaşatmak istiyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor Potada Lideri Devirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement