Siirtspor Değişik Mevkilere Oyuncu Transfer Edecek - Son Dakika
Yerel

Siirtspor Değişik Mevkilere Oyuncu Transfer Edecek

Siirtspor Değişik Mevkilere Oyuncu Transfer Edecek

Siirtspor Teknik Direktörü Benhur Babaoğlu, yaptığı değerlendirmede değişik mevkilere oyuncu transfer edeceklerini söyledi.

28.12.2012 16:41  Güncelleme: 16:44

Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor Teknik Direktörü Benhur Babaoğlu yaptığı değerlendirmede değişik mevkilere oyuncu transfer edeceklerini söyledi.

Lige verilen arada yapacakları transferlerle takımı güçlendireceklerini, hangi mevkilere hangi futbolcuların alınması gerektiği yönünde hazırladıkları raporu yönetim kuruluna sunacaklarını dile getiren Babaoğlu, transfer çalışmaları kapsamında bazı futbolcularla temasa geçtiklerini, ligin ikinci yarısında düşme korkusundan uzak güçlü bir takım oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Babaoğlu, takımı oluşturmak için de güçlü transferler yapmaları gerektiğini dile getirdi.

Takımda başta defans ve orta saha olmak üzere değişik mevkilere en az 8 futbolcu almayı planladıklarını ifade eden Babaoğlu, "Değişik mevkilere oyuncu transfer edeceğiz. Şu anda adlarını açıklayamayacağım bazı futbolcularla prensip anlaşmasına vardık. Amacımız en kısa zamanda transferlerimizi tamamlayıp, kamp hazırlıklarına başlamak. Taraftarlarımızın ligin ikinci yarısında güçlü bir Siirtspor görmeleri için yönetim kurulumuzla var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirtspor Değişik Mevkilere Oyuncu Transfer Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement