Simav İlçe Müftülüğü, Din Görevlilerine Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenliyor - Son Dakika
Yerel

Simav İlçe Müftülüğü, Din Görevlilerine Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenliyor

Simav İlçe Müftülüğü, Din Görevlilerine Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenliyor

Simav İlçe Müftülüğü, din görevlilerinin vaaz becerilerini geliştirmek amacıyla Hizmet İçi Eğitim semineri düzenliyor. 15 din görevlisinin katıldığı program, 15 Temmuz Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursu konferans salonunda başladı ve 3 Kasım 2023 tarihinde sona erecek. Seminerde İlçe Müftüsü Hasan Serçe, Vaizler Murat Kaya ve Mustafa Bektaş öğretici olarak görev alacak. İlçe Müftüsü Serçe, seminerlerin din görevlilerinin vaaz yapma becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlendiğini belirterek, birçok personelinin bu seminerlere katılmasını planladıklarını ifade etti.

23.10.2023 12:46  Güncelleme: 12:49

Simav İlçe Müftülüğünce Din Görevlilerinin vaaz becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen Hizmet İçi Eğitim semineri başladı.

15 Din Görevlisin katıldığı 15 Temmuz Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursunun konferans salonunda başlayan program 3 Kasım 2023 tarihinde sona erecek.

Programda İlçe Müftüsü Hasan Serçe, Vaizler Murat Kaya ve Mustafa Bektaş öğretici olarak görev alıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Müftüsü Serçe, " Din Görevlilerimizin kendi camilerinde ve görevlendirildiği yerlerde daha etkili vaaz yapabilmeleri ve vaaz becerilerini geliştirmeleri amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından başlatılan seminerleri biz de ilçemizde başlattık. Birçok personelimizi bu seminerlere peyderpey dahil edip seminerlerimizden istifade etmesini sağlamayı planlıyoruz. Hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav İlçe Müftülüğü, Din Görevlilerine Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement