Sinop Üniversitesi'nden Turizm Atağı - Son Dakika
Yerel

Sinop Üniversitesi'nden Turizm Atağı

Sinop Üniversitesi\'nden Turizm Atağı

Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı bildirildi.

21.08.2014 17:16  Güncelleme: 12:00

Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli'nin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı bildirildi.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, yaptığı açıklamada, bilinçli ve deneyimli turizmciler yetiştirmek amacıyla üniversite bünyesinde kurulan otelin bu yıl da yüzde 100 doluluk oranına ulaştığını belirtti.

Turizm kenti olma yolunda ilerleyen Sinop'un son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çektiğini vurgulayan Bircan, "Muhteşem doğası ve deniziyle misafirlerini büyüleyen kentimiz, her yıl turist sayısını artırıyor. Bu doğrultuda üniversitemiz de yaptığı isabetli yatırımlarla turizm kenti olma yolunda hızla ilerleyen Sinop'a büyük katkı sağlamaya devam ediyor. Yıllardır ülke ve Sinop turizmine deneyimli turizmciler yetiştiren Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu bu yıl da aynı başarıyı göstererek deneyimleriyle öğrencilerin ve tatilcilerin odak noktası oldu" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinop Üniversitesi'nden Turizm Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement