Sivasspor'da Kötü Gidişat Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Sivasspor'da Kötü Gidişat Sürüyor

Sivasspor\'da Kötü Gidişat Sürüyor

Deplasmanda Bursaspor'a 3 0 yenilen kırmızı beyazlı ekip, ligde üst üste üçüncü maçından da puansız ayrılarak taraftarını üzdü.

02.11.2014 10:06

Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda Bursaspor'a 3-0 mağlup olan Sivasspor, üst üste üçüncü maçından da puansız ayrılarak kötü bir grafik çizdi.

Ligin 5. haftasında Sivas'ta Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ettikten sonra deplasmanda Beşiktaş'a 3-2 ve sahasında Çaykur Rizespor'a 1-0 yenilen Sivas ekibi, dün de dış sahada Bursaspor'a 3-0 mağlup olarak kötü gidişata "dur" diyemedi.

Üst üste üçüncü maçından da mağlup ayrılan Sivasspor, taraftarını üzdü. Son 3 maçlık periyotta kalesinde 7 gol gören kırmızı-beyazlılar, rakip fileleri ise sadece 2 kez havalandırabildi.

Ligde geçen sezon Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde 8. hafta sonunda 13 puan toplayan Sivasspor, bu sezon ise 8 maçta 5 puan toplayabildi.

Deplasmandaki galibiyet hasreti 6 maça çıktı

Sivasspor'un dış sahadaki galibiyet hasreti, Bursaspor'a yenilgisiyle 6 maça çıktı.

Deplasmanda son olarak geçen sezonun 30. haftasında 21 Nisan 2014'te Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden kırmızı-beyazlılar, 32. haftada Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı, 34. haftada ise Kardemir Karabükspor'a 1-0 yenildi.

Bu sezonun 2. haftasında dış sahada Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Sivasspor, 4. haftada Galatasaray'a 2-1, 6. haftada Beşiktaş'a 3-2, 8. haftada Bursaspor'a 3-0 mağlup oldu.

Dereli ve Neziroğluları uzun bir aradan sonra ligde forma giydi

Sivasspor'da kırmızı kart cezalısı Cicinho'nun yerine sağ bekte görev alan Abdurrahman Dereli ve sarı kart cezalısı Ziya Erdal'ın yokluğunda sol bekte şans bulan Berk Neziroğluları, uzun bir aradan sonra Süper Lig maçında forma şansı buldu.

Dereli, son olarak kırmızı-beyazlı ekibin geçen sezonun 13. haftasında Antalyaspor ile yaptığı maçta, Neziroğluları ise Galatasaray formasıyla 2009-2010 sezonunun 34. haftasında Gençlerbirliği'ne karşı görev almıştı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivasspor'da Kötü Gidişat Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement