Suluova Tso Başkanı Aksu'dan Kaymakam Sarıfakıoğulları'na Plaket - Son Dakika
Yerel

Suluova Tso Başkanı Aksu'dan Kaymakam Sarıfakıoğulları'na Plaket

Suluova Tso Başkanı Aksu\'dan Kaymakam Sarıfakıoğulları\'na Plaket

Mülki İdare Amirleri Kararnamesiyle Ankara’ya atanan Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, veda ziyaretlerine başladı.

13.08.2013 15:29

Mülki İdare Amirleri Kararnamesiyle Ankara'ya atanan Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, veda ziyaretlerine başladı.

Suluova Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Sarıfakıoğulları,  oda yönetimi ve üyelerle vedalaştı.

Sarıfakıoğulları, ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Sıcakkanlı ve misafirperver insanlarına alıştığım Suluova'dan ayrılmak zor gelecek" dedi.

İlçede görev yaptığı 3 yıl boyunca iş dünyasını temsil eden ve yönlendirmeye çalışan TSO Başkanı Turgut Aksu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Başkanı Kenan Ayaz'a gayretli çalışmaları ve kendisine verdiği destekler dolayısıyla teşekkür eden Sarıfakıoğulları, şunları dile getirdi:

"ilçenin sanayi sektörünün ve ticari hayatının gelişmeye başladığı şu dönemlerde yapılacak güçlü birlikteliklerle kalkınma ivmesinin daha hızlanacağına inanıyorum. Bu potansiyel Suluova'da ve insanlarında fazlasıyla mevcut. Tüm ilçe halkımıza ve iş adamlarımıza bu yolda başarılar diliyorum."

Kaymakam Srıfakıoğulları'nın idareci vasfının yanı sıra halka yaklaşımı ve kişiliğiyle kendisinden çok memnun kaldıklarını ifade eden TSO Başkanı Turgut Aksu ise, "Hizmet süresince ilçemizde başarılı çalışmalara imza atan Sayın Kaymakamımız umut ediyorum yeni görev yerinde de başarılı olacaktır. Kendilerine bizlere verdiği destekler dolayısıyla teşekkür ederim" dedi.

Aksu, ziyaret sonrası Sarıfakıoğulları'na hizmetleri dolayısıyla teşekkür plaketi vererek yeni görevinde ve hayatında başarılar diledi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova Tso Başkanı Aksu'dan Kaymakam Sarıfakıoğulları'na Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement