Sungurlu'da Servis Sürücülerine Seminer - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da Servis Sürücülerine Seminer

Sungurlu\'da Servis Sürücülerine Seminer

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından taşımalı servis şoförlerine bilgilendirme semineri verildi.

18.09.2015 15:15

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından taşımalı servis şoförlerine bilgilendirme semineri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya, Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Atlı, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ramazan Çırakoğlu, Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Saffet Darbaz, Bölükbaşıoğlu Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Aydın Bilici, Jandarma Komutanlığından Uz.J.V.Kad.Çvs. Murat Akkuş Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğinden Baş Polis Memuru Ali Cengiz, Polis Memuru Muhlis Dilek ve servis şoförleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Atlı, bütün servis şoförlerinin taşıma yaptığı güzergahlarda taşıma yönetmeliğine uygun hareket etmeleri, taşıdıkları her bir öğrenciyi bir dünya olarak görmeleri gerektiğini ve çok dikkatli olmalarını hayati önem taşıdığını belirtti.

Rehberlik ve Araştırma merkezi Müdürü Ramazan Çırakoğlu yaş grupları ve engel grupları, etkili iletişim yöntemleri, Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Müdürü Saffet Darbaz ve Bölükbaşıoğlu Eğitim uygulama okulu ve iş Eğitim Merkezi Müdürü Aydın Bilici Servis araç şoförünün olumsuz örnek oluşturacak davranış modelleri, Jandarma Komutanlığından Murat Akkuş Karayolları trafik yönetmenliği hükümlerindeki öğrenci taşıma uygulaması ile ilgili hususların açıklanması, Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğinden Ali Cengiz, Muhlis Dilek ise trafik işaretleri ve kuralları, Seyir esnasında uyulması gereken kurallar,durma ve duraklamalarda dikkat edilecek kurallar, Olası kaza sonrasında yapılması gerekenler gibi konularda servis araç şoförlerine bilgi verdiler. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da Servis Sürücülerine Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement