Tekirdağ Konservatuarı Kültür Ateşi Konseri Malkara'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Konservatuarı Kültür Ateşi Konseri Malkara'da Yapıldı

Tekirdağ Konservatuarı Kültür Ateşi Konseri Malkara\'da Yapıldı

Tekirdağ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Belediye Konservatuarı'nın öğrencileri Malkara' da konser ve gösteri düzenledi.

13.03.2013 17:57

Tekirdağ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Belediye Konservatuarı'nın öğrencileri Malkara' da konser ve gösteri düzenledi.

Kültür sarayı Sinema ve konferans salonunda gerçekleştirilen programa, Malkara Kaymakam Mahmut Halal, Garnizon Komutanı Ahmet Can Çevik ve eşi Nazar Çevik, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve eşi, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya ve eşi Aysun Kaya, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Nevim Kaçar, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eğilmez,

İl ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda sanatsever Malkara halkı katıldı.

Malkara' lı lar ile buluşan konservatuar öğrencileri, sergiledikleri performansla sanatseverlere unutamayacakları bir gece yaşattılar. Konservatuarın Oda Orkestrası tarafından sunulan dinleti ile başlayan program, enstrümantal ritim şov ve halk müziği dinletisi ile devam etti. Salonu dolduran yüzlerce sanatseverden tam not alan konservatuar öğrencileri, gecenin finalini ise halk oyunu gösterisiyle yaptı.

Gece sonunda konuşmalarını yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğunu belirterek kültürel etkinliklere katılan herkese teşekkürlerini sundular. Sonrasında ise Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve Konservatuar Şefi Halil Yoruç' a çiçeğini Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya takdim etti.

13.03.2013 17: 37: 41

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Konservatuarı Kültür Ateşi Konseri Malkara'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement