Turgutlu Belediyesi, Çamlıca Yolu'nda İkinci Etap Çalışmalarını Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Belediyesi, Çamlıca Yolu'nda İkinci Etap Çalışmalarını Tamamladı

Turgutlu Belediyesi, Çamlıca Yolu\'nda İkinci Etap Çalışmalarını Tamamladı

Turgutlu Belediyesi tarafından Çamlıca Yolu’nda yürütülen yol yenileme çalışmalarında ikinci etap tamamlandı. Üçüncü etapta ise yol kaldırma çalışmalarına başlandı.

09.12.2022 18:28  Güncelleme: 18:33

Turgutlu Belediyesi tarafından Çamlıca Yolu'nda yürütülen yol yenileme çalışmalarında ikinci etap tamamlandı. Üçüncü etapta ise yol kaldırma çalışmalarına başlandı.

Belediye'nin Fen İşleri ekipleri, kentin yoğun güzergahlarından Çamlıca Yolu'nda parke döşeme çalışmasında ikinci etabı tamamladı. Trafikte aksamalara mahal vermemek amacıyla çalışan ekipler, yol kaldırma ve yenileme çalışmasını eş zamanlı olarak yürütüyor. Yol kaldırma çalışması tamamlandıktan sonra araç ve yaya yolunda parke ve bordür döşemesi yapılarak, yol yeni görünümüne kavuşmuş olacak.

Çalışmalarla ilgili konuşan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, "Turgutlumuzun en önemli yollarından bir tanesi olan Çamlıca Yolu'nda çalışmalarımız devam ediyor. Çamlıca Yolumuzda yolda ikinci etap çalışmalarımızı sonlandırdık. Önümüzdeki günlerde yol çalışmalarımızı çalışmalarını da tamamladığımız zaman yeni ve modern yolumuzu vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Tüm hemşehrilerime hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Turgutlu Belediyesi, Çamlıca Yolu'nda İkinci Etap Çalışmalarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement