Urfalı Gazeteciler Yarışıyor - Son Dakika
Yerel

Urfalı Gazeteciler Yarışıyor

Urfalı Gazeteciler Yarışıyor

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Gazetecilik Yarışması'nın 4.sü bu yıl yapılacak

28.11.2013 11:33

Gazetecilik mesleğini özendirmek ve özellikle genç gazetecilerin başarılı çalışmalarını teşvik etmeyi amaçladıklarını belirten Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, "Bu yıl 4.'sünü düzenlediğimiz Şanlıurfa Gazetecilik Yarışmasının başvurularını başlatmış bulunuyoruz. 2013 yılı Aralık ayı sonuna kadar tanınan başvuru süresi sonucunda, jürimizin belirleyeceği dereceye giren eserler, kamuoyuna açıklanacaktır. Yarışmaya katılacak tüm gazeteci arkadaşlarıma başarılar dileriz" dedi.

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Gazetecilik Yarışması, 'Yazılı haber, Görsel haber, Haber Fotoğrafı, Ropörtaj, Tv Programı olmak üzere 5 ayrı dalda yapılıyor.

Katılımcılar; 01 Ocak 2013 ile 31 Aralık 2013 tarihleri arasında yayımlanmış yazılı - görsel haber ve röportaj dallarında yarışmaya başvurabilecek. Her dalda ilk 3'e girenlere Birliğimiz tarafından plaket ve ödüller verilecektir. Yarışmaya, en fazla 3 dalda ve birer eserle başvuru yapılabilecek.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Urfalı Gazeteciler Yarışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement