Urfaspor, Potada Elazığ'ı Perişan Etti - Son Dakika
Yerel

Urfaspor, Potada Elazığ'ı Perişan Etti

Urfaspor, Potada Elazığ\'ı Perişan Etti

Şanlıurfaspor Basketbol Takımı, kendi sahasında konuk ettiği Elazığspor'u 76-37 mağlup etmeyi başardı.

24.03.2014 11:15

İlk periyodu 15-10 önde tamamlayan sarı yeşilli ekip, ikinci periyod ve devreyi 33-22 önde tamamladı. Üçüncü periyodda rakibine karşı üstünlüğünü iyice hissettiren sarı yeşilli ekip, arka arkaya attığı sayılarla farkı iyice açtı ve periyodu 58-30 önde bitirdi.

Son periyodda istikrarlı oyununu sürdüren Şanlıurfaspor, rakibini 39 sayı farkla 76-37 mağlup ederek grupta iddiasını sürdürdü.

Karşılaşma sonunda bir değerlendirme yapan Şanlıurfaspor Antrenörü Atilla Keskin, deplasmanda da fark attıkları rakiplerini yine ciddiye alarak sahada mücadele ettiklerini belirterek, "Lig sonuna kadar aynı şekilde oynayacağız, hedefimiz bu sene 2. Lige çıkmaktır, bize güvenenleri mahcup etmek istemiyoruz" diye konuştu.

Sarı yeşilli ekibin menajeri İbrahim Aybar ise Şanlıurfaspor'un grupta ikinci olduğunu ve liderliği yakalamak için sonuna kadar mücadele edeceğini dile getirdi.

Aybar grupta ilk dört takımın çapraz eşleşme ile diğer gruptaki ilk dörde giren takımlarla eşleşeceğini kaydederken, "Grubu lider bitirmek bizim için var gücümüzle mücadele ediyoruz, grupta çok güçlü takımlar ile oynuyoruz, inşallah maçlar bittiğinde istediğimiz noktada oluruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Urfaspor, Potada Elazığ'ı Perişan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement