Yalova Belediyesi Yol Çizgilerini Yeniliyor - Son Dakika
Yerel

Yalova Belediyesi Yol Çizgilerini Yeniliyor

Yalova Belediyesi Yol Çizgilerini Yeniliyor

Yalova Belediyesi, merkez ilçe genelinde mevsimsel şartlardan dolayı yıpranan yol çizgilerini yenileme çalışmalarına başladı. Yol çizgisi ve yaya geçidi çalışmalarının yanı sıra trafik ve yaya güvenliğine de önem veren belediye, cadde, sokak ve belirli bölgelerde bulunan çizgileri yenileyerek daha belirgin hale getiriyor. Yaya geçidi çizgileri yol çizgi boyası ile yapılıyor ve üzerine cam tozu serpilerek gece ve gündüz dikkat çeken bir görünüm elde ediliyor.

17.10.2023 14:24  Güncelleme: 14:25

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından merkez ilçe genelinde mevsimsel şartlardan dolayı yıpranan yol çizgileri yenileniyor.

Yalova Belediyesi asfalt serimi tamamlanan bölgelerde yol çizgisi ve yaya geçidi çalışmalarının yanında trafik ve yaya güvenliğine önem vererek mevcut cadde, sokak ve belirli bölgelerde bulunan yol çizgilerini yeniliyor.

Çalışmalar çerçevesinde yaya geçidi çizgileri yol çizgi boyası ile yapılıyor. Boyası tamamlanan çizgilerin üstüne belirginleştirmek için cam tozu serpiliyor. Bu sayede çizgiler hem gece, hem de gündüz dikkat çeken bir görünüme kavuşuyor. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalova Belediyesi Yol Çizgilerini Yeniliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement