Yalova Koordineli Çalışma ile Kalkınacak - Son Dakika
Yerel

Yalova Koordineli Çalışma ile Kalkınacak

Yalova Koordineli Çalışma ile Kalkınacak

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, kurum ve kuruluşlardan ildeki yatırımlar ve çalışmalarla ilgili brifing almaya başladı.

23.06.2016 18:32

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, kurum ve kuruluşlardan ildeki yatırımlar ve çalışmalarla ilgili brifing almaya başladı. Vali Yılmaz, Yalova'nın gelişmesi ve kalkınması için koordineli bir çalışma yapılacağını dile getirdi.

Yalova'ya atanmasının ardından ildeki ilk günlerini tebrikleri kabul ederek geçiren Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye başladı. İl Özel İdaresini ziyaret eden Vali Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahan tarafından karşılandı. Yalova genelinde geçtiğimiz yıllarda yapılan yatırımlar hakkında İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel'den bilgi alan Vali Yılmaz, 2016 yılında süren ve bu süreçte yapılması planlanan yatırımları da öğrendi.

Yalova'da yapılacak yatırımların planlamasının önemine değinen Vali Yılmaz, bundan sonraki süreçte de koordineli bir çalışma yapılacağını dile getirdi. İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel ise Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'a yeni görevinde başarılar diledi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalova Koordineli Çalışma ile Kalkınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement