16 yaşındaki çocuk demir sopalarla darbedildi

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

İstanbul Bayrampaşa'da 16 yaşındaki bir çocuk, sokak ortasında demir sopalarla feci şekilde darbedildi. Aldığı darbelerin ardından beyin kanaması geçiren çocuğun kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi verdiği öğrenilirken olayla ilgili 2 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

İstanbul Bayrampaşa'da 16 yaşındaki çocuk sokak ortasında demir sopalarla darbedildi.

SEBEP: YAN BAKMA

Olay, dün Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden ‘yan bakma’ nedeniyle aralarında husumet bulunan E.C.B. (20) ve K.T.S. (17) ile M.M. (16) yolda karşılaştı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. E.C.B. ve K.T.S.'nin demir sopalarla darbettiği M.M. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerce M.M. hastaneye kaldırılırken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞLAR

Öte yandan gençlerin 16 yaşındaki çocuğu darbettikleri anları sosyal medya hesaplarından paylaştıkları ortaya çıktı.

CEZAEVİNİ BOYLADILAR

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA