19 Eylül Gaziler Günü
AK Parti İl Başkanı Sunar: "Gazilerimiz, özgürlük ve bağımsızlığın simgeleridir"
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, "Gazilerimiz, özgürlük ve bağımsızlığın simgeleridir" dedi.
19 Eylül Şehitler dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti İl Başkanı Sunar, ülkenin bağımsızlığı, vatanının bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğin korunması uğruna üstün fedakarlık gösteren gazilerin kahramanlıklarının hafızalardan hiçbir zaman silinmeyeceğini belirtti.
Özgürlük ve bağımsızlığın simgesi gazileri minnet ve saygıyla selamladıklarını ifada eden Sunar, mesajına şöyle devam etti:
"Türk Milleti olarak tarih boyunca vatanımız, bayrağımız bağımsızlığımız ve kutsal değerlerimiz uğruna mücadeleler vermiş eşsiz zaferler kazanmış, bu uğurda her zaman canını seve seve ortaya koyan fedakarlığın en büyüğünü yaparak bizlere örnek olan gazilerimize, Hükümetimizin imkanlarının ve kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirtmek isterim. Kendilerine yaraşır imkanlar içerisinde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak, sorunları ile ilgilenmek, ihtiyaçlarını karşılamak, Hükümet olarak boynumuzun borcudur.
Milletimizin gözbebeği gazilerimizi ve yakınlarını toplumsal hayatta her zaman baş tacı ederek layık oldukları sevgi ve saygıyı eksiksiz olarak göstermek görevimizdir. Bu anlamlı gün dolayısıyla Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden bütün gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazi ve malullerimizi minnet, sevgi, saygı ile selamlıyor bütün Nevşehirli gazilerimizin gününü kutluyorum." - Nevşehir