24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru
Son Güncelleme:
Eğitim-İş Sendikası Edirne Şubesi üyesi öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kahvaltıda buluştu.
Eğitim-İş Sendikası Edirne Şubesi üyesi öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kahvaltıda buluştu.
Edirne'de bir otelde düzenlenen programda, yeni emekli olan öğretmenlere, sendika yöneticileri tarafından plaket verildi.
Eğitim-İş Sendikası Edirne Şubesi Başkanı Hikmet Bölükbaşı, burada yaptığı konuşmada, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirtti.
Tüm öğretmenlerin gününü tebrik eden Bölükbaşı, "Öğretmenler olarak mutlu değiliz. Hem manevi hem de maddi anlamda öğretmen ve öğretmenlik mesleğini sıradan bir hale geldi. Öğretmenlerimiz her gün sorunlar yaşamaktadır. Sorunlarımız sürekli artmaktadır" diye konuştu.
Kaynak: AA