8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Bandırma Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, birçok etkinliği halkla buluşturacak.
Bandırma Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, birçok etkinliği halkla buluşturacak.
Etkinlikler, kapsamında 8 Mart 2013 Cuma günü, Bandırma Fotoğraf Sanatı Derneği'nce (BANFAD), "Kadın" konulu fotoğraf sergisi düzenlenecek.
Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde 17.30'da açılışı yapılacak olan sergide, sanatseverler, BANFAD üyelerince kadınlar gününe özel çekilen fotoğrafları izleme fırsatı bulacak. Sergi, 20 Mart 2013 Çarşamba gününe kadar gezilebilecek.
Ayrıca, 10 Mart'ta, şoförler odası düğün salonunda saat 14.00'da, Grup Serenat ile Utku Güdü konserleri yer alacak. Davetiyeler, ücretsiz olarak Bandırma Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden temin edilebilecek.
Bu arada 10 Mart Pazar günkü etkinlik için kentin belirli noktalarından ücretsiz otobüs seferleri yapılacak.
Muhabir: Ahmet Pesen/ Fikriye Susam Uyar
Yayıncı: Harun Kaymaz - BALIKESİR