Açık Havada Popcorn Kokusu

Son Güncelleme:

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un şehrin merkezindeki saklı cenneti Sultan Park’ta açık havada sinema günleri devam ediyor!


Bosch Ev Aletlerinin katkılarıyla gerçekleşen açık havada sinema günleri, 10-17 ve 24 Eylül Pazartesi günleri saat 21: 00'da şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyen sinemaseverleri Sultan Park'a bekliyor.


Swissötel The Bosphorus, İstanbul ve Bosch tarafından hazırlanacak lezzetli atıştırmalıklar ve içeceklerin tadına varmak isteyenler için yemyeşil ağaçlarla çevrili Sultan Park'ın kapıları saat 20: 00'da açılacak. Ardından film ile birlikte sinemanın vazgeçilmezi patlamış mısır yaz akşamınıza renk katacak.


Bosch etkinlikte misafirlere, sağlıklı, pratik ve lezzetli karışımlar hazırlamayı çok daha kolaylaştıran yeni blender serisi ve VitaExtract Yavaş/Soğuk Sıkım Meyve Sıkacağı ile hazırlanan hem sağlıklı, hem lezzetli hem de yaz gecelerini ferahlatan içecekler ikram edecek.


10 Eylül Pazartesi akşamı Sultan Park; Shane Black'in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Russel Crowe ve Ryan Gosling'in paylaştığı, iki dedektifin bir sinema yıldızının intiharını araştırdığı The Nice Guys filmine ev sahipliği yapacak.


17 Eylül Pazartesi akşamı Arrival Sultan Park'ın perdesindeki yerini alacak. Filmin yönetmen koltuğunda Sicario'nun yönetmeni Denis Villeneuve, başrollerinde ise Superman'in sevgilisi Louis Lane rolünde boy gösteren Amy Adams ve Marvel'ın Hawkeye'ı Jeremy Renner'ı yer alıyor.  Film ordu bilimcisi Dr. Louise Banks'in hikayesini konu alırken, şaşırtıcı anları ve görüntüleri sebebiyle de filmseverler tarafından bir sanat eseri olarak nitelendiriliyor.


27 Eylül Pazartesi akşamı ise Sultan Park'ta izleyicileri gerçek bir hikayeden uyarlanan ve 1970'li yıllarda geçen American Hustle filmi bekliyor. Yönetmenliğini  David O. Russell'ın üstlendiği filmin başrollerinde "The Fighter" filmiyle En İyi Oyuncu Oscar'nın sahibi olan Christian Bale ve yine aynı filmden Amy Adams,  Russel'ın yönettiği bir diğer film olan "Umut Işığım" da birlikte oynayan Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence, ve ustaların ustası olarak adlandırılan Robert DeNiro yer alıyor.  Filmin konusu ise Düzenbaz Irving Rosenfeld ve ortağı Sydney Prosser genç ve yetenekli bir FBI Ajanı olan Richie DiMaso tarafından yakalanır. Hüküm giymemelerinin ise tek bir yolu vardır: FBI için çalışmak...


Her ayrıntının Swissötel the Bosphorus, İstanbul kalitesiyle düşünüldüğü sinema gecelerinde, şezlonglarınıza ya da minderlerinize kurulun ve bu unutulmaz sinema gecelerinin keyfini çıkarın!

Kaynak: Pembenar