Acil Hastaya Yol Engeli

Son Güncelleme:

kapandı.Heyelan nedeniyle yolda ulaşım çift taraflı olarak durduruldu.

Borçka Hopa karayolunun Vanet mevkiinin üçüncü kilometresinde dün akşam saatlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle, yolun yaklaşık 100 metrelik bölümü


kapandı. Heyelan nedeniyle yolda ulaşım çift taraflı olarak durduruldu. Şavşat ilçesinde beyin kanaması geçiren Şah İsmail Durmuş isimli yaşlı bir hasta, kaldırıldığı Artvin Devlet Hastanesinden Rize 82. Yıl Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hasta yolda heyelan engeline takıldı.


112 ambulansının yola çıktığı sırada yola heyelan indiğini ve durumun yetkililere bildirilmesi halde hala yolda bir müdahale yapılmadığını iddia eden hasta yakınları, yetkilileri eleştirdi.


Hasta yakınının telefonla bir yetkiliyi arayarak "hastama bir şey olursa sebebi sizlersiniz" demesi dikkat çekti. Yol


yaklaşık bir saat sonra gelen iş makineleri tarafından ulaşıma açıldı. - ARTVİN

Kaynak: İHA