Adana'da İş Yeri Yangını
Adana'da, çocuk bezi, ıslak mendil ve peçete üretimi yapan bir iş yerinde çıkan yangın, hasara neden oldu.
Adana'da, çocuk bezi, ıslak mendil ve peçete üretimi yapan bir iş yerinde çıkan yangın, hasara neden oldu.
Merkez Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi'ndeki Modern Sanayi Sitesi'nde sabah saatlerinde Ali Başbudak'a ait çocuk bezi, ıslak mendil ve peçete üretimi yapan iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
İş yerinden dumanların yükseldiği görenler durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, sağlık görevlileri de imalathane önünde hazır bekletildi.
İtfaiyenin müdahale ettiği yangın uzun uğraşlar sonucu büyümeden söndürüldü.
Bu arada imalathanede çalışanlar yangının diğer ürünlere sıçraması ihtimali üzerine depodaki çocuk bezi, ıslak mendil ve peçeteleri başka bir yere taşıdı.
Hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Muhabir: Volkan Kaşık
Yayıncı: İsa Sansar - ADANA