Afyonkarahisar'da Jandarma Operasyonunda Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi

Son Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Çavdarlı köyünde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda, M.K. isimli şahsın kenevir ekerek esrara dönüştürdüğü ve satışını yaptığı bilgisi üzerine baskın düzenlendi. Operasyonda bin 334 gram esrar ile ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirildi. M.K. gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'da jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda bin 334 gram esrar ile ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirildi.


Olay, merkeze bağlı Çavdarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köyde yaşayan M.K., isimli şahsın kenevir ektiği ve daha sonra bunu esrara dönüştürerek sattığı bilgisini alan jandarma ekipleri şüphelinin adresine baskın düzenledi. Baskında arama yapan ekipler bin 334 gram esrar ile ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirdi.


Olayın ardından M.K., isimli şahsın gözaltına alındığı bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA