Aksaray'da Terör İçin Sessiz Yürüyüş
Aksaray'da terör için sessiz yürüyüş AKSARAY'da çeşitli sivil toplum kuruluşlarının biraraya geldiği platformun üyeleri, Ankara ve Diyarbakır'da meydana gelen terör saldırılarını kınamak için sessiz yürüyüş gerçekleştirdi.
Aksaray'da terör için sessiz yürüyüş
AKSARAY'da çeşitli sivil toplum kuruluşlarının biraraya geldiği platformun üyeleri, Ankara ve Diyarbakır'da meydana gelen terör saldırılarını kınamak için sessiz yürüyüş gerçekleştirdi.
Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyeleri, cuma namazının ardından Hükümet Meydanı'nda toplandı. Ardından grup, Ankara ve Diyarbakır'da meydana gelen terör saldırılarını kınamak için sessiz yürürüş yaptı. Yürüyüşün ardından platform başkanı Eyüp Dağdaş, "Ülkemizde yaşanan bu olaylar karşısında top yekun bir duruş sergilemeliyiz. Çünkü, bizim medeniyetimizde Türk, Kürt, Çerkez, Abaza, Gürcü, Alevi, Sunni, Arap ayrımcılığı yoktur. Bizim medeniyetimiz din kardeşliği esasına dayanır. Bu yüzden oynanan oyunların farkında olmalıyız. Milletçe, birlik beraberlik sınavından geçiyoruz."dedi.
(