Almanya'da Banka Soygunu Girişimi
Regensburg'da bir banka şubesinde bıçaklı soyguncu rehin aldı, bir müşteri ağır yaralı.
Almanya'nın Regensburg kentinde bir banka şubesine düzenlenen bıçaklı soygun girişimi kanlı bitti. Müşterileri ve çalışanları rehin alan saldırgan özel harekat ekiplerince yakalanırken, ağır yaralanan bir banka çalışanı hastanede hayatını kaybetti.
ÖZEL HAREKAT EKİPLERİ DEVREYE GİRDİ
Almanya'nın Regensburg kenti Stromer Sokağı'nda bulunan bir banka şubesinde hareketli saatler yaşandı. Elinde bıçak olduğu belirtilen erkek bir soyguncu, banka şubesine girerek içeridekileri rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi, polis helikopteri ve Özel Harekat Ekipleri (SEK) sevk edildi.
SALDIRGAN TALEPTE BULUNMADI
Olay süresince güvenlik güçlerinden herhangi bir talepte bulunmayan saldırgana yönelik özel kuvvetler operasyon başlattı. Düzenlenen operasyonla şüpheli bıçaklı saldırgan etkisiz hale getirilerek yakalandı.
BİR ÇALIŞAN YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
Dehşet anlarında 2 kişi şubeden sağ salim kurtarılırken, ağır yaralanan bir banka çalışanı kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Soruşturma geniş çaplı olarak devam ediyor.