Amedspor'da Tarsus İdman Yurdu Mesaisi

Son Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor'da gözler bu haftaki Tarsus İdman Yurdu maçına çevrildi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor'da geçen hafta deplasmanda oynanması gereken Eyüpspor maçının Ankara'daki vahim bombalama olayından sonra ilan edilen 3 günlük yas nedeniyle ertelenmesinin ardından gözler bu haftaki Tarsus İdman Yurdu maçına çevrildi.

"Ertelenmeyi olumlu buluyorum"

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, ertelenen Eyüpspor maçına ilişkin yaptığı açıklamada, "Ankara'daki üzücü olay nedeniyle futbolcularımızın hepimizin morallerini alt üst etmişti. Bu nedenle Eyüpspor maçının ertelenmesini olumlu buluyorum. Camia olarak şimdi bütün dikkatlerimizi bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Tarsus İdman Yurdu maçına yönelttik. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı kazanarak haftayı 3 puanla kapatacağımızı düşünüyorum" dedi.

Hedef 3 puan olacak

Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürdüklerini anlatan yeşil kırmızılı teknik patron Küçükbayrak, "Futbolcularımızı bu maça motive etmeye çalışıyoruz. Takımda moraller gayet yerinde. Deniz'in sakatlığı dışında bir sıkıntımız yok. Onu da maç gününe kadar yetiştirmeye çalışıyoruz" diyen konuştu.

Kaynak: Temsilci