Aydın İki Grup Arasında Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

İki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralıAydın'ın İncirliova İlçesinde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan, yakınlarının da katıldığı silahlı kavgada 3 kişi av tüfeğiyle yaralandı.

İki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı


Aydın'ın İncirliova İlçesinde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan, yakınlarının da katıldığı silahlı kavgada 3 kişi av tüfeğiyle yaralandı.


İddiaya göre, Onur Ç. (Çatal) (24) ve Bekir B. (Bakırcı) (27) bugün saat 15.00 sıralarında, aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen Emrah A.'nın (Aydoğdulu) (25) Hürriyet Mahallesi 19 Mayıs Caddesi'ndeki evinin önüne geldi. İki arkadaş, Emrah A.'ya seslenip, dışarı çıkmasını istedi. Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tarafların yakınlarının da katılmasıyla kavga daha da büyüdü. Silahların da kullanıldığı kavgada, Onur Ç., Bekir B. ve Emrah A., pompalı tüfekle açılan ateşle, çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. Yaralılardan Onur Ç. ve Bekir B. Aydın Devlet Hastanesi'ne, Emrah A. ise Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede, 9 boş av tüfeği kartuşu bulundu. Polis, olay yerinde bulunan bir pompalı tüfek ile bir tabancaya incelenmek üzere el koydu. Soruşturma başlatan polis, kavganın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA