Aydınspor 1923'ün Kiralıkları İstikrarı Yakaladı
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ten sezon başında ve devre arasında kiralık olarak 3.Lig’e giden oyuncular istikrarlı şekilde forma giyiyor.
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ten sezon başında ve devre arasında kiralık olarak 3.Lig'e giden oyuncular istikrarlı şekilde forma giyiyor.
Siyah-beyazlı ekipte geçtiğimiz sezon forma giyen Rıdvan Aykan sezon başında Bergama Belediyespor'a, Hayrulah ise Trabzon Kanuni'ye gitmişti.Rıdvan, kırmızı-lacivertli ekipte 26 maçta forma giyerken, Hayrullah ise 16 maçta forma giydi. Her iki oyuncu, istikrarlı performanslarıyla önümüzdeki sezon için, siyah-beyazlı ekibe göz kırparken, devre arasında Bergama Belediyespor'a kiralık olarak giden Osman Bozdağ bugüne kadar 7 maçta forma giydi.
Siyah-beyazlı ekibin kurmayları, kiralık giden oyuncuların durumlarını takip ettiklerini ifade ederken, sezon sonunda oluşacak tabloya göre oyuncuların durumlarına karar verecekleri belirtildi. - AYDIN