Bağlar Belediyesi Ekipleri Gece Çalışıyor

Son Güncelleme:

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aşırı sıcaklar ve ramazan ayının kavurucu sıcaklara denk gelmesi nedeniyle gece de çalışıyor.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aşırı sıcaklar ve ramazan ayının kavurucu sıcaklara denk gelmesi nedeniyle gece de çalışıyor.


Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Nimet Taş, yaptığı yazılı açıklamada, kavurucu sıcakların başladığı günlerde gündüz çalışmakta zorlanan işçilerin, hizmetlerin aksamaması için gece serinliğinde çalışmalarına devam ettiğini belirtti.


Taş, özellikle sıcakların başlaması ve ramazan ayıyla birlikte çalışma koşulları oldukça zor olmasına rağmen gerek Göletli Park gerekse de Engelli ve Rihan Parkı'nın ikinci etabı olan parklardaki çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi.


Yeni imara açılan bölgelerde yoğunlaşan inşaat faaliyetleri nedeniyle belediye olarak yoğunluklarının arttığını ifade eden Taş, "Bu bölgelerde yeni imar yolu, asfalt ve kaldırım çalışmalarını hızla tamamlayarak yıl sonuna kadar bu alanların kullanıma açılmasını hedefliyoruz" dedi.


Muhabir: Nurten Aslan


Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - DİYARBAKIR

Kaynak: AA