Bangkok'ta Bu Kez Silahlar Konuştu

Son Güncelleme:

Bangkok kapatma protestosunun ardından sürekli yeni eylemler gündeme geliyor ve problemlerin ardı arkası kesilmiyor.

Bangkok kapatma protestosunun ardından sürekli yeni eylemler gündeme geliyor ve problemlerin ardı arkası kesilmiyor. Dün akşam saatler 4'ü gösterirken önce bir patlama sesi, bir saat kadar sonra da yüzlerce el silah sesi duyuldu. Yaklaşık yarım saat boyunca kurşunlar havada uçuştu. Olayda ikisi kadın 6 kişi yaralandı. Ayrıca civardaki bir çok araç ve dükkana da mermiler isabet etti ve maddi zarar meydana geldi.


Bugün seçim sandıklarına gidecek Taylandlılar bu zor günlerin bitmesini istiyorlar. Lak Si semtinde ise seçimlerin daha sonraya alınması söz konusu.


Saldırganların fotoğraflarını tüm yurttaşların facebook üzerinden paylaşmasını söyleyen Thai Polis Teşkilatı sözcüzü, saat 8 itibariyle bir çok saldırganın tespit edildiğini bildirdi.


GÖRÜTÜ DÖKÜMÜ:


Olaylardan görüntüler


Silah sesleri


Detaylar


Haber: Kenan KARADENİZ/ BANGKOK (DHA)


(Tür: Dış)

Kaynak: DHA