Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Suriyeli Mültecilerle İftar Açacak
Son Güncelleme:
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Malatya'ya gelecek.1 Ağustos Perşembe günü saat 17.00'de uçakla Malatya'ya inecek olan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 17.30'da Valilik, 18.00'de AK Parti, 19.00'da ise Belediye'yi ziyaret edecek.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Malatya'ya gelecek.
1 Ağustos Perşembe günü saat 17.00'de uçakla Malatya'ya inecek olan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 17.30'da Valilik, 18.00'de AK Parti, 19.00'da ise Belediye'yi ziyaret edecek.
İftar yemeğine konteynır kentte Suriyeli mültecilerle birlikte yiyecek olan Başbakan Yardımcısı Bozdağ, teravih namazı sonrasında saat 22.30'da da esnaf ziyareti gerçekleştirecek.
Bozdağ, geceyi Malatya'da geçirdikten sonra 2 Ağustos Cuma günü 06.30 uçağıyla Malatya'dan ayrılacak. - MALATYA
Kaynak: İHA