Başbakan Yıldırım: "208 Şehidimiz Var"
Son Güncelleme:
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması ANKARA - Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu devam ederken gazetecilere açıklamalarda bulundu.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :
Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması ANKARA - Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu devam ederken
gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Başbakan Yıldırım, darbe girişimiyle ilgili gözaltıların sürdüğünü belirterek, "Bundan sonra zerre kadar ihtimali bile gözardı etmeden, bütün riskli alanları kontrol etmeyi sürdüreceğiz. Vatandaşlardan isteğimiz; ayrıştırıcı olmayalım, kucaklayalım, dostluk halkasını genişletelim." dedi.
Başbakan Yıldırım: "Bu darbe kalkışmasında ne yazık ki şu ana kadar tespit edilen 208 şehidimiz var. Bunların 60'ı polis, 3'ü asker, 145'i de sivil kahraman şehitlerimizdir."
Kaynak: AA