Basın Mensuplarından Emniyet Müdürü Adalar'a Ziyaret
Kırklareli'nde görev yapan basın mensupları, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar'ı ziyaret etti.
Kırklareli'nde görev yapan basın mensupları, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar'ı ziyaret etti.
Basın mensuplarını makamında kabul eden Adalar, Emniyet Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Adalar, ziyarette yaptığı konuşmada, Kırklareli'nin asayiş yönünden sakin bir kent olduğunu söyledi.
Emniyet mensuplarının halkın huzurunu ve güvenliğini sağlamak amacıyla canla başla çalıştığını ifade eden Adalar, gece gündüz vatandaşların can ve mal varlığını korumak için 24 saat gözünü kırpmadan görevi başında olduğunu belirtti.
Kırklareli halkının da kamu görevlilerine karşı saygılı davrandığını aktaran Adalar, kentte görev yapmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.
Basın mensuplarının da önemli görevler icra ettiğini anlatan Adalar, yapılan çalışmaların kamuoyuna en doğru ve hızlı bir şekilde duyurulmasını sağladığını bildirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adalar, basın mensuplarıyla birlikte uyum içerisinde çalışmalar yapılacağını sözlerine ekledi.